Vegyes érzelmekkel, ugyanakkor nagy örömmel telt el a tudat, hogy elindult új honlapunk.

Vegyes érzelmekkel, mert az előző weboldal volt az első, amely több éven keresztül kiszolgált. Sok kedves ismerőst és felejthetetlen pillanatot szerzett, sok szép kép megörökítéséhez segített hozzá. Ugyanakkor eljárt felette az idő, megtépázta annak vasfoga.

Ami régi nem feltétlenül rossz, ami öreg, az nem kell egyúttal csúnya is legyen, sőt… Ugyanakkor meg kell hallani a saját magunk és mások által kiejtett kritikus hangokat, el kell ismerni, hogy változik az internetes vizuális kultúra is. Lépést kell tartani a technikai fejlődéssel, ahogy mondani szokták: haladni kell a korral.

Ezzel az új weblappal igyekszünk a látogatóinknak, leendő partnereinknek egy mind tartalmában, mind megjelenésében a régebbinél szemet gyönyörködtetőbb látványt nyújtani. Azt, hogy ez mennyire sikerült, azt döntse el a kedves látogató…

Minden visszajelzést örömmel fogadunk és igyekszünk általa jobbakká válni.

Az esküvői és jegyesfotókkal indítjuk útjára új honlapunkat de annak tartalmát a későbbiekben fokozatosan kibővítjük. Vissza fognak térni a gyermekfotók, a kismama képek, a gyönyörű hölgyek, a művészi félaktok és menet közben felkerülnek azok az új munkáink is, amelynek szereplői büszkén vállalják, hogy másokkal is megosztják a végeredményt. Köszönet Nekik érte!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis bejegyzést és kérlek vidd hírét Te is az új oldalunknak! Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink közt köszönthetünk, akinek volt szerencsénk professzionálisan megörökíteni élete egy fontos pillanatát.

“Minden fényképnek belső ereje van, megmozgatja a képzeletet, emlékeket ébreszt, gondolattársításokat, értelmezéseket indít el, valósággá válik.”

/Oliviero Toscani/