Rólunk Mondták!

“Teljesen véletlenül bukkantam rá Etelére és milyen csodás véletlen is volt ez! Közvetlen, nyitott és mindig kedves, segítőkész, kreatív. A képei pedig magukban hordozzák azt a rajongást, amit a munkája iránt érez. Nem csupán technikailag jó fotós, hanem észreveszi a legszebb, legérzelmesebb pillanatokat! Ő tudja: “A képek ott vannak,csak meg kell őket örökíteni.” (Robert Capa)”
P. Dávidné

Hága, Hollandia

“Nagy élmény volt a fotózás, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jó hangulatban telik majd az idő és ilyen remek képek születnek majd. Köszönjük!”
F. Csilla

Bristol, Anglia

“Imádtuk a fotózás minden pillanatát!! Nagyon izgultunk de Etele rengeteget segített abban, hogy feloldódjunk!! Sokat nevettünk, nagyon jó hangulatban telt!! Az esküvőnket is végigfotózta és eszméletlen jó képek születtek!! Nagyon kedves, rugalmas és barátságos!! Úgy érzem, jobb fotóst nem is választhattunk volna!! Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek!!!!!”
F-né T. Ágnes

Dédestapolcsány

“Etele munkái lenyűgözőek, ezért esett rá a választásom a fotózással kapcsolatosan. Bátran merem ajánlani , hiszen minden elvárásomat túlszárnyalta kreatív, igényes munkájával. Vidám, felszabadult volt a hangulat a fotózás alatt. Közvetlen stílusa és rugalmas hozzáállása segített a bennem lévő feszengést feloldani. Bárkinek -bármilyen apropóból- nyugodt szívvel ajánlom, a képei magukért beszélnek .”
F. Vivien

Rudabánya

“Nehéz megfogalmazni azt, amit általában a fényképekkel kapcsolatban gondolok és érzek. Csak a pillanatot örökítik meg de emlékeket őriznek, vigyáznak rájuk és segítenek nekünk felidézni azokat. A jelenben kell élnünk de őrizni kell a boldog pillanatokat… Épp ezért nagyon fontosak számomra a fényképek. Az nem kérdés, hogy amikor a környezetemben valaki fotóst keres, akkor kit ajánlok. Etele a teljesség igényével készíti el Neked azokat a fotókat, amire vágysz. Plusz emellett marad egy olyan emlék amire mindig mosolyogva gondolsz vissza, hisz fotózásai mindig jó kedvvel, kellemesen telnek. Többször volt már alkalmunk együtt “dolgozni” és az eredmény mindig várakozásomon felüli volt! Köszönöm!”
D.Judit

Maidstone, Anglia

“Amikor fotózásra gondolok, mindig Etele jut eszembe. Először csak a posztjait láttam, melyek felkeltették az érdeklődésemet. A fotósorozatom tökéletesre sikerült, ami lassan egy évvel ezelőtt készült. Így azt gondolom hamarosan itt lesz az ideje a következőnek, melynek a fotósa ismét Etele lesz!”
H. Ildikó

Kazincbarcika