Magamról

Üdvözöllek kedves látogató!

Köszönöm, hogy rám találtál és pár percet arra szánsz, hogy megtekinted oldalam!

A fényképek készítése sok örömet nyújt számomra és felemel a hétköznapokból. Igyekszem a pillanat varázsát, – az exponálógomb megnyomásával  soha vissza nem térő, immár múlttá váló jelent –  a lehető legszebben visszaadni. Remélem, hogy Te is sikerként fogod ezt megélni, kettőnk közös sikereként!

Mottónk talán nem véletlenül: “Fényképek szenvedélyből.”

Esküvői képek készítése során a természetességre, az őszinte érzelmek és spontán pillanatok megragadására törekszem. A természetesség alatt értem azt, hogy nincsenek görcsös beállítások, legtöbbször hagyom, hogy egymással törődjetek és “lopom” a pillanatokat. Természetesen amennyiben szükség van rá, minimális instruálással segítem az érzelmes képek elkészültét. Ugyanez a természetesség érvényes a fényekre is, amennyiben a körülmények lehetségessé teszik, igyekszem a természetes fényeket használni.

A kreatív fotókat készíthetjük az esküvő napján de a szebb eredmény érdekében a külön napi fotózás ingyenes. Természetesen készíthetünk jegyesfotókat is (e-session), ezeket különösen szeretem. Remek alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást és a kreatív fotózást ez mindkét fél részéről könnyebbé teszi. Igény esetén a kiválasztott képekből fine art albumot készítünk és lehetőség van rövid zenés képes összefoglalót (slideshow) is kérni a nagy nap legkedvesebb pillanatairól. Az e-session és a fine art album(ok) egyes konstrukcióink szerves részét képezik és sokkal kedvezőbben juthatsz így hozzájuk, mintha külön rendelnéd meg.

A fotózásokra a jó hangulat, sok nevetés és stresszmentes pillanatok a jellemzők. Az e-session és a kreatv helyszíne lehet bárhol, az országhatárokon belül és azokon túl is.

“Műtermem a nagyvilág”

Az esküvőfotózáson kívül szívesen készítek gyermek- és családi fotókat, portrékat, modellfotókat, aktokat, riportképeket, tájképeket és szívesen örökítem meg a kis házi kedvenceket is.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetek, kérlek, hogy keress a “Kapcsolat” fülön megadott elérhetőségeim egyikén! Előre is köszönöm!

Kattints és kérj ajánlatot most!